Stars And Stripes

Howdi – get ready for some (a) serious Yaankie-party!

Tänk dig en fullsatt bar i Nashville där stämningen är på topp!
På scenen äger ett gäng musiker och redan vid första strofen hör man att detta kommer bli en helt fantastisk musikupplevelse! Sångaren på scenen: Simon Andersson, förmedlar både närvaro, energi och musikalitet.

Klangen i hans röst får lokalen att andäktigt följa varje ton och snabbare än du kan säga yihaa sjunger alla med i de välkända låtarna med tydliga influenser från landet i väst. Gitarren och rösten är den röda tråden och denna afton skapas en magisk stämning av eufori och fest. Det här är folkfest när det är som allra bäst.

En musikupplevelse som andas äkta amerikansk sydstats-rock och totalt slår hål i taket. Energin som sprids i rummet är positivt smittsamt med en igenkänningsfaktor som får publiken att leva. Många av kvällarna gästas scenen av våra folkkäraste och mest begåvade artister som framför sina personliga favoriter tillsammans med Simon och hans eminenta musiker.

Tusentals människor kan inte ha fel.
I över 15 år har Simon Andersson uppträtt i otaliga professionella sammanhang världen över och fått stående ovationer. Publiken är hänförd över Simons energi och scennärvaro och bedyrar att showen -”gjort deras kväll”.